Find us on Facebook

Luxe suites

Na een flinke renovatie hebben wij het koetshuis nieuw leven ingeblazen. Hier hebben we ons restaurant gevestigd en het geheel uitgebreid met luxe hotelkamers. We hebben inmiddels drie prachtige suites gerealiseerd, compleet met bad op pootjes/jacuzzi, massagedouche, (deco)open haard, balkon, kleine kitchenette met espresso apparaat en waterkoker en LED satelliet TV.

Daarnaast hebben we nog twee appartementen ('gites') in het koetshuis. 

 

Appartementen

In het voormalige Koetshuis bevinden zich 2 volledig zelfstandige en moderne appartementen met eigen opgang. Beide zijn ze voorzien van een balkon of aangrenzend terras. De appartementen zijn ideaal om te overnachten, langer te verblijven of als extra optie bij te huren indien U met een grotere groep op het Landgoed wilt verblijven. Er zijn erg veel mooie wandelingen en MTB / fietsroutes direct vanaf het Landgoed mogelijk en beschikbaar. 

 

Prijzen Appartementen 2018

 Appartement 1

Appartement 1 is recentelijk volledig gerenoveerd en de 5 kamers zijn sfeervol ingericht met een mix van moderne en autenthieke elementen. In de badkamer bevind zich een massage douche. De kamers kijken uit over de aangrenzende bossen en landerijen.  Dit appartement is geschikt voor een gezelschap van maximaal 10 personen. De huurprijs is 250 euro per dag.

 

Appartement 2

Appartement 2 bied als extra een charmante woonkamer met aangrenzend balkon. In de badkamer bevind zich een massage douche. Een keukengedeelte met Amerikaanse koelkast, magnetron en een mooi houten keukenblok. Vanaf het balkon heeft U een prachtig zicht op de zonsopgang en het landgoed. Dit appartement is geschikt voor een gezelschap van maximaal 6 personen. De huurprijs is 250 euro per dag. 

 

Huisdieren max 2 per appartement : 5 euro per nacht per huisdier 

Indien U in verblijft in 1 van de appartementen of suites kunt U gebruik maken van ons heerlijke terras, het restaurant en de tennisbaan. 

Ons restaurant is dagelijks open, uitgezonderd maandag. U bent van harte welkom! 

 

Bijgewerkt 1 April 2018

Château de Frétoy

Geert & Rénche Plancke Roets

71360 MORLET
Tel: (0033) (0)3 85 82 12 48
Mobile 1: (0033) (0)6 64 22 89 35
Mobile 2: (0033) (0)6 71 00 22 11
E-mail: contact@chateaudefretoy.com

© 2011-2019
Design by: Acceleratic