Find us on Facebook

Ontspanning

STEDEN

De steden Autun, Beaune, Chalon, Château Chinon en Dijon zijn bij uitstek heerlijk om te bezoeken en lekkker een dagje te winkelen en te genieten. Beginnend en eindigend met een prachtige rit door de Bourgogne zult U van zo’n dagje uit geen spijt krijgen.

LEKKER THUIS BLIJVEN

Bij ons op het landgoed kunt U van een heerlijke ontspannen dag genieten. Een kopje koffie in één van de ligstoelen, vanaf het zwembad (*Zie voorwaardes vermeld bij faciliteiten) uitkijken over de tennisbaan, genieten van de kinderen, een boekje lezen in de tuin, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

HUUR EEN EEND

Op avontuur in een lelijke eend. Ouderwets genieten. Huur een eend voor een dag of halve dag, eventueel met een uitgebreide picknickmand, door ons voor U klaargemaakt.

BALLONVAART

Wat dacht u van een mooie rondvlucht in een luchtballon? In Anost in de Morvan kunt u met goed weer een vlucht maken. Ook is het mogelijk om vanaf ons Château een rondvlucht te starten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

KINDEREN

Er zijn in de Bourgogne diverse gelegenheden en musea te bezoeken die speciaal voor kinderen erg leuk zijn. Zo is er een atelier waar de kinderen zelf kunnen pottenbakken, een dierentuin, een avonturenpark en er kan quad en minikarts gereden worden. Ook zijn er diverse kinderrestaurants in de Bourgogne.

EIGEN TERREIN

Op eigen terrein is er ook van alles te doen: zwemmen, basketballen, spelen in de speeltuin, spelletjes doen, hutten bouwen, vissen kijken in de grote vijver (zie foto) en nog veel meer...

Bijgewerkt : 1 April 2018

Château de Frétoy

Geert & Rénche Plancke Roets

71360 MORLET
Tel: (0033) (0)3 85 82 12 48
Mobile 1: (0033) (0)6 64 22 89 35
Mobile 2: (0033) (0)6 71 00 22 11
E-mail: contact@chateaudefretoy.com

© 2011-2019
Design by: Acceleratic